Over DKVM

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op De Keuken Van Mojet. Ik ben deze website begonnen omdat ik graag orde wilde scheppen in m'n verzameling met recepten. Het werd een beetje een chaos. Omdat ik voortdurend recepten verander print ik niets uit. Ik werd het een beetje zat om met m'n laptopje en een geopend Word-bestandje in de keuken te staan. Nu ze op het internet staat kan ik gewoon met m'n mobieltje in de keuken staan en lekker koken. En misschien heb jij ook nog leuke inspiratie opgedaan en lekker gekookt. Ik hoop het!

De recepten die je op deze website aantreft zijn heel divers. Sommige eten we bijna iedere week, andere zijn feestelijk en eten we enkel bij feestelijke gelegenheden. Veel recepten passen binnen een gezond voedingspatroon, andere recepten, zoals bijvoorbeeld de zoete desserts, zijn heel lekker, maar moet je niet iedere dag willen eten. Af en toe is het heel lekker!

Ik kook vanzelfsprekend zonder pakjes en zakjes. Niet omdat ik er fanatiek op tegen ben, maar omdat het gewoon veel leuker en meestal ook lekkerder is om het zelf te maken. Het is in ieder geval minder zout en minder suikerrijk en dat is altijd goed.

Copyright en een dubbele c

Heb je het copyright-logo onderaan deze site gezien? Een dubbele c. Alle recepten op deze website vallen onder een Creative Commons licentie, tenzij anders aangegeven. Om specifiek te zijn de Attribution-ShareAlike 4.0 International licentie. Wat betekent dat? Diverse recepten van deze website zijn gebaseerd of geinspireerd op andere recepten. Sowieso is al mijn kookkennis gebaseerd op het werk van anderen, van m'n moeder met wie ik koekjes bakte tot sterrenkoks van wie ik kookvideo's bekeken heb. Omdat dat mij verder heeft gebracht wil ik graag alles delen. Voel je vrij om alles, de recepten of de foto's, van deze website af te halen, te gebruiken, aan te passen en te verspreiden. Het enige wat ik je vraag te doen is om aan de juiste bronvermelding te doen. Ik heb dat ook getracht te doen. Bij iedere foto die niet van mijzelf is staat een bronvermelding. Diverse recepten op DKVM zijn gebaseerd op recepten van anderen. Ik ben met deze recepten aan de slag gegaan en heb ze me eigen gemaakt. Het is dus niet zomaar copy-paste-werk.

Contact

Vragen, opmerkingen, suggesties, verbeterpunten, tips? Stuur een e-mailtje naar info@dekeukenvanmojet.nl